• PROMOTIE
  • promotie savoy

ยป
Despre noi

Despre Eurousi - Distribuitor Usi SIBIU  - Usi Porta Doors

Eurousi, situata in Sibiu, judetul SIBIU, strada REGELE FERDINANR nr. 1 ( fosta NICOLAE TECLU nr: 28) , pe una dintre cele mai circulate artere ale municipiului, beneficiaza de toate atuurile pentru expansiunea continua, pentru atragerea de noi parteneriate de succes.

Avand ca obiect principal de activitate import si distributie usi Porta Doors Polonia, este partenerul ideal pentru orice constructor.

O Abordare Profesionista - Show-Room Usi SIBIU

Din necesitatea unei abordari profesioniste a pietei din domeniul usilor, compania noastra a deschis la Sibiu unul dintre cele mai moderne si mai elegante showroom-uri de profil din tara.

Parteneriatele actuale au sedimentat relatiile de afaceri, oferindu-le stabilitate si durabilitate, fiind incoronate de respect, propagand interesul pentru produsele si ofertele viitoare.

Echipa manageriala este formata din oameni tineri, bine organizati, cu experienta in marketing si dezvoltare, alaturi de echipa tehnica, o echipa profesionista, cu un background important in domeniu.

Imbinand intr-un mod eficient experienta specialistilor de la Porta Doors cu profesionalismul colectivului propriu SC EUROUSI SRL si-a fixat drept obiectiv principal satisfacerea cerintelor clientilor in materie de usi.

Usi Interior SIBIU - Usi Exterior SIBIU

Firma noastra pune la dispozitia clientilor sai, pe langa o gama extrem de diversificata de modele si culori de usi  interior, usi de exterior si tehnice si o gama larga de servicii profesionale:

- consultanta gratuita in alegerea modelelor de usi, a nuantelor, a modelelor de geam, etc.
- deplasarea gratuita la domiciliul clientului pentru efectuarea masuratorilor necesare montajului
- transport gratuit pe raza municipiului Cluj-Napoca si la preturi imbatabile in alte localitati
- montaj profesionist efectuat de echipe calificate
- livrare promta pentru modelele existente pe stoc

Interesul pe care il veti manifesta fata de produsele si serviciile noastre ne va demonstra ca sunteti pregatit sa apreciati adevarata calitate.